Vanen en banieren zijn herinneringsproducten of fanproducten, vaak gerelateerd aan sportverenigingen; sponsororganisaties; clubs; stichtingen; evenementen; toernooien; gebeurtenissen; jaarclubs; rotary organisaties; junior kamers; scholen; gemeenten; bedrijven; etc. Het zijn producten die bij en voor diverse gelegenheden worden toegepast.

Product Kenmerken

  • Een Vaantje is een standaard vormgegeven en in bepaalde grootte geproduceerde decoratie.
  • Een Vaantje wordt meestal gebruikt om deelnemers, jubilarissen, winnaars, fans, sporters, leden, evenementen “iets” blijvends mee te geven of te eren dan wel te bevorderen of toe te treden.
  • Een Vaantje is ( meestal ) aan de voorzijde (of 2 zijden) voorzien van een geheel eigen (club) dessin dat is gerelateerd aan een evenement, toernooi of gebeurtenis. De print kan volledig in Full Colour uitgevoerd worden.
  • Vanen zijn er in diverse maten en vormen.
  • Vanen zijn meestal voorzien van een franje afwerking en voorzien van een ophang-mogelijkheid. De ontvanger moet er namelijk een plaatsje voor hebben en goed zichtbaar kunnen.

Onder de productgroep Vanen vallen

Het  Wimpelmodel vaan (Puntvaan, H-vaan) en de Rechte Vanen, 1 zijde of 2 zijden poly-satijn met

   • a. Meerkleurig franje rondom + houten stokje met 2 knopjes en koordje boven (geheel gemonteerd)
   • b. Met koordje rondom + houten stokje (zonder knopjes) en koordje boven

Alles met of zonder print en de onderzijden in een punt, rechthoekig of rond; Geheel in Full colour met 20 verschillende soorten franjes of 10 verschillende soorten koordjes.

NBA Vanen

Naast de reguliere vanen produceert Sportvanen.nl NBA vanen. De NBA vaan vindt zijn oorsprong in de amerikaanse sportwereld. Alle American Footbalclubs, Honkbalclubs, Basketbalclubs en IJshockeyclubs hebben als voornaamste fanproduct een NBA vaan. Sportvanen.nl prodiceert de NBA vaan in 2 verschillende groottes.