Over onze Verkeersvesten / veiligheidsvesten

 

Geconfectioneerde Verkeersvest/Veiligheidsvest van Sportvanen.nl

Een verkeersvest of veiligheidsvest is makkelijk over je eigen kleding te dragen. Met zo’n vest kun je je makkelijk onderscheiden van anderen.
Naast het standaard model verkeersvest of veiligheidsvest produceert Sportvanen.nl zijn eigen vesten. Deze zelf geconfectioneerde vesten zijn in veel variaties en groottes verkrijgbaar. De kwaliteit van de eigen geproduceerde verkeersvesten of veiligheidsvesten is lichtgewicht, schimmelwerend en ademend 100 % Tricot Polyester (ca. 115 gram).
Bij Sportvanen.nl kan men kiezen uit meerdere maten en 20 verschillende kleuren. Bij nummering aan de voorkant zal dat altijd aan de rechterzijde plaats vinden zodat een eventuele opdruk van een logo of andere opdruk aan de linkerkant kan plaats vinden.

Standaard Verkeersvest/Veiligheidsvest (2 modellen)

  • 1. Model “Promo”
    Dit standaard verkeersvest is slechts in 1 maat (Extra Large) en 4 verschillende kleuren verkrijgbaar. Het Verkeersvest heeft standaard 2 reflectiestrepen van 2,5 cm breedte rondom
  • 2. Model EN471ce
    Het EN471ce genormaliseerde verkeersvest moet aan een aantal specifieke kenmerken voldoen. Vandaar de type-goedkeuring en normering. De EN471ce verkeersvesten zijn vooral weggelegd voor bedrijven die gericht zijn op de veiligheidsaspecten (Vaak Overheidsinstellingen of bedrijven die in opdracht van de overheid werkzaamheden verrichten). Daarin is het zichtbaar zijn en veiligheid het belangrijkste doel. Dat betekent ook dat deze vesten in een hoger prijssegment in de markt zitten.

Het EN471ce genormaliseerde verkeersvest van Sportvanen.nl voldoet aan alle wettelijk verplichte normen. Het is slechts in 1 maat en 2 kleuren (Signaal oranje (1483 / PMS 021c) en Signaal geel (1480 / PMS  129c)) verkrijgbaar. Daarnaast heeft het vest 2 bredere reflectiestrepen (5 cm).